Tel.:
Shenzhen Bicheng Electronics Technology Co., Ltd
Shenzhen Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

RO4350B, 4003C; Rogers 5880, 5870, 6002, 6010, 6006, 6035; RO3003, RO3035, RO3006, RO3010, RO3210, RO3203

TLX-8, TLX-6, TLX-9, TLX-0, TLX-7, TLY-3, TLY-5, RF-35TC, RF-60TC, RF-35A2, RF-60A, AD450, AD600, TMM4, TC350

Thuis

Shenzhen Bicheng Electronics Technology Co., Ltd Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
CHINA Shenzhen Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
CHINA Shenzhen Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Kevin, Ontvangen en getest de raad - hartelijk dank. Deze zijn perfect, precies wat wij nodig hadden. rgds Rijk

—— Rijke Rickett

Ruth, Ik werd PCB vandaag, en zij zijn enkel perfect. Gelieve te blijven wat geduld, spoedig komt mijn volgende orde. Vriendelijke groeten van Hamburg Olaf

—— Olaf Kühnhold

Hallo Natalie. Het was perfect, maak ik sommige beelden voor uw verwijzing vast. En ik verzend u daarna 2 projecten naar begroting. Hartelijk dank opnieuw

—— Sebastian Toplisek

Kevin, Dank, werden zij volkomen goed gemaakt, en het werk. Zoals beloofd, hier zijn de verbindingen voor mijn recentste project, die PCBs gebruiken u voor me vervaardigde:

—— Daniel Ford

Profiel QC

Bicheng heeft reeks beheersprocedures en benaderingen ontwikkeld om te verzekeren dat PCBs overeenkomstig de eisen van de klanten is, inclusief van selectie van de verkopers, de inspectie van onderhanden werk(wip), uitgaande leveringsinspectie en klantenservice enz.

 

Evaluatie en Controle van Leveranciers

De leveranciers moeten door Bicheng worden geëvalueerd. Bovendien zal Bicheng zal leveranciers elk jaar om schatten en rangschikken te waarborgen de geleverde materialen aan de vereisten van Bicheng voldoen. Voorts ontwikkelt Bicheng onophoudelijk leveranciers en controleert hen om hun kwaliteit en milieubeheer te verbeteren baserend op de systemen van ISO9001 & ISO14001.

 

♦ Contractevaluatie

Bicheng zal de eisen van de klant herzien en verifiëren om ervoor te zorgen dat wij het vermogen hebben om aan de eisen van klanten met inbegrip van specificaties, levering en andere eisen te voldoen voorafgaand aan het goedkeuren van een orde.

 

Het maken, controle en controle van productiegegevens

Wanneer de de het ontwerpgegevens en specificaties van klanten aan onze marktafdeling worden verstrekt, moet Bicheng alle vereisten verifiëren. Dan, zet de ontwerpgegevens in productiegegevens door om CAM. Tot slot wordt een productieinstructie (MI) geproduceerd volgens echte de productieproces van Bicheng en technologieën voor verwerkende afdeling als basis voor daadwerkelijke vervaardiging. MI moet door onafhankelijke ingenieurs en QA ingenieurs vóór kwestie worden herzien.

 

Inkomende Materiële Kwaliteitscontrole

Alle materialen moeten worden geïnspecteerd alvorens op te slaan. Bicheng bepaalde een reeks van strikte inspectieprocedure en instructie om de inkomende materialen te controleren. Voorts bezit Bicheng diverse nauwkeurige het inspecteren instrumenten en apparaten om het vermogen te waarborgen om het materiële goed of niet te beoordelen. Wij geven eerst materiaal met - in/eerst - uit eerste uit principe uit, en verspreiden „alarm“ want het materiaal dat de houdbaarheid zal bereiken om de materialen te verzekeren vóór vervaldag wordt uitgeput.

 

Controle van Productieproces

De juiste productieinstructie (MI), het uitvoerige materiaalbeheer en het onderhoud en de procesbeheersing, de strikte WIP-inspectie en de controle evenals het werk de instructie, die allemaal maken het gehele vervaardigingsproces gecontroleerd totaal.

 

♦ Definitieve Controle en Inspectie

Al PCBs moet door de open en korte test zijn gegaan evenals ging de visuele inspectie na de gespecificeerde fysieke tests over. Wij bezitten divers geavanceerd testmateriaal met inbegrip van aangepast, machines van de sonde de vliegende test om te waarborgen dat elke PCB geteste 100% is.

Shenzhen Bicheng Electronics Technology Co., Ltd kwaliteitscontrole 0

 

♦ De Controle van de productlevering

Wij opstelling een specifieke FQA-afdeling om de PCB-producten volgens de de specificaties en eisen van de klant door bemonstering te inspecteren. Gekwalificeerde PCBs gaat worden ingepakt.

 

FQA moet ook een 100%-controle van de pakhuis verpakking en het verschepen producten, met inbegrip van productaantal, klantenaantal, producthoeveelheid, verzendadres etc. voorafgaand aan verzending uitvoeren.

 

♦ Klantenservice

Wij plaatsen - omhoog behandelt een professioneel klantenserviceteam proactively om met klanten te communiceren en geschikt de terugkoppeling van de klanten. Wij concentreren ons hoogst op de behoeften van klanten en om de eisen te begrijpen van klanten, geschikt om het beleid van klantenservice en PCB-productvereisten aan te passen.

Certificaten
 • CHINA Shenzhen Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten

  Standaard:IATF 16949:2016

  Aantal:50051550 IATF16

  Uitgiftedatum:2019-01-04

  Vervaldatum:2020-01-03

  Scope / Range:Printed Circuit Board

  Uitgegeven door:QDS

 • CHINA Shenzhen Bicheng Electronics Technology Co., Ltd certificaten

  Standaard:ISO 9001:2015

  Aantal:50051550 QM15

  Uitgiftedatum:2019-01-04

  Vervaldatum:2022-01-03

  Scope / Range:Printed Circuit Board

  Uitgegeven door:QDS

Contactgegevens
Shenzhen Bicheng Electronics Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Miss. Sally Mao

Tel.: 86-755-27374847

Fax: 86-755-27374947

Direct Stuur uw aanvraag naar ons
Shenzhen Bicheng Electronics Technology Co., Ltd
de Stad van 6-11C Shidai Jingyuan Fuyong, Baoan-District, Shenzhen-Stad, de Provincie van Guangdong, China
Tel.:86-755-27374946
Mobiele site PrivacybeleidCHINA hoge snelheidspcb Leverancier. Copyright © 2016 - 2024 circuitboardpcbs.com. All Rights Reserved. Developed by ECER